DOLAR 32,2442
EURO 34,82
ALTIN 2419,569
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Dev eğitim projeleri Doğubayazıt’ın kalbinde atmaya devam edecek

Dev eğitim projeleri Doğubayazıt’ın kalbinde atmaya devam edecek
REKLAM ALANI
04.05.2023
161
A+
A-

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Ağrı Valiliği, BC Group ve Çoktin ailesi arasında imzalanan protokol ile dev eğitim yatırımları hayata geçirilecek.

“Şehre Değer Katan Projeler” sloganıyla Ağrı Valiliği BC Group ve Çoktin ailesi arasında imzalanan protokol ile ilkokul, ortaokul, yatılı öğrenci yurt binası, kongre merkezi ve halk kütüphanesi Doğubayazıt’ın merkezinde hayat bulacak. Proje ile hem ilçenin gereksinim duyduğu ilköğretim ve ortaöğretim derslik ihtiyacının karşılanması hem de modern eğitim yapıları ile ilçenin geliştirilmesi hedefleniyor.

Protokol imza töreninde konuşan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bu tür projelerin birçok iş insanına örnek olacak nitelikte olduğunu söyleyerek “Ağrı’dan ve ilçelerinden çıkmış, bu topraklarda yetişip kendi iş alanında bölgede ve dünyada belli noktalara gelmiş birçok aile var Ağrı’da. Bu insanların topraklarını unutmayıp bu bölgeye katkı sağlamak için bir takım yollar arası hepimizi çok mutlu eden bir şey. Doğubayazıt ilçemizden çıkmış, ekonomik ve ticari anlamda belirli bir noktaya gelmiş ama gönlünü hiçbir zaman memleketinden koparmamış Çoktin ailemizle beraberiz. Geçmişte de ilçelerine yaptıkları çok güzel yatırımlar var. Son zamanlarda bu ivmelerini tekrar arttırdılar. Ben onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bugün burada yine bir protokol gerçekleştireceğiz kendileriyle beraber. Çok önemli bir katkıda bulunacaklar.” ifadelerine yer verdi.

Çocukların yüzünde oluşan sevincin kendilerini motive ettiğini söyleyen iş adamı Bişar Çoktin ise, “Bunları yaparken bizi motive eden iki şey var. Hem sizlerin göstermiş olduğu teveccüh hem de çocuklarımızın yüzünde gördüğümüz sevinç. Temennimiz ilimiz ve ilçemizdeki diğer hemşehrilerimize de birazcık da olsa örnek olabilmek.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Merve Gökbakan
AĞRI (İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.