DOLAR 32,3867
EURO 34,7629
ALTIN 2394,456
BIST 10244,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Büyükşehir’in boksörü Demir ceylan Avrupa Şampiyonu oldu

Büyükşehir’in boksörü Demir ceylan Avrupa Şampiyonu oldu
REKLAM ALANI
22.08.2022
602
A+
A-

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün milli boksörü Doğukan Demir ceylan, Avrupa Şampiyonu oldu.
Erzurum’da düzenlenen Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’ nda 90 kiloda mücadele eden başarılı boksör, finalde Letonyalı rakibini nakavt etti. 25 ülkeden 600 sporcunun katıldığı Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda ay yıldızlı Türk bayrağını dalgalandıran Avrupa Şampiyonu, duygu dolu anlar yaşadı. “Demir yumruk” lakaplı genç boksör, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, “İnandım ve başardım. Rabbim, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmamı nasip etti. Şükürler olsun” dedi.

Avrupa Şampiyonu Doğukan Demir ceylan

Sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu spora başladığım andan beri bizlere her türlü desteği sunan, bize ağabeylik eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen büyüğümüze şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanımız Ahmet Dal’a, hocalarıma ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum.

Nasip olursa bundan sonra hedefim kendi sikletimde Dünya Şampiyonu olmak. İnşallah bu amaca da nasip olursa ulaşacağım.”

Bu arada Avrupa Şampiyonu Demir ceylan, final maçı sonrası asker selamı vererek, “Bayrağımız ve vatanımız için can veren tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum” kaydını düştü.
Öte yandan Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Erzurum 23 yıl aradan sonra bu kategoride Doğukan Demir ceylan ile birlikte Avrupa Şampiyonluğunu da Türk sporuna kazanmış oldu.

ARA REKLAM ALANI

 

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.