DOLAR 32,1951
EURO 34,6485
ALTIN 2392,14
BIST 10214,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Ardahan’da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Ardahan’da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor
REKLAM ALANI
31.03.2023
252
A+
A-

Ardahan’da 2 gün önce başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Ardahan’da etkili olan kar yağışı kenti tamamen beyaza bürüdü. Son birkaç gündür sağanak yağışların etkili olduğu Ardahan’da, dün başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Yağışlara bağlı olarak havaların da soğumaya başladığı kentte; evler, arabalar ve ağaçlar beyaz örtüyle kaplandı. Kentte sabahın erken saatlerinde uyanan vatandaşlar ise ev ve iş yerlerinin önlerinin yanı sıra arabalarının üzerlerini temizlemeye çalıştı. Kara hazırlıksız çıkan bazı araç sürücülerinin de yolda ilerlemekte zorlandığı gözlemlendi. Hava sıcaklığının eksi derecelere kadar düşmesi sebebiyle çatıların saçaklarında buz sarkıtları oluşmaya başladı.

Yavuz Irmak, kar yağışının 2 gündür devam ettiğini söyleyerek, “Ardahan’da kar yağışı devam ediyor. Bazı yollar kapalı. Köylerde tipi ve fırtına etkili oluyor. Allah bizlere fırsat versin” dedi.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre; kar yağışı önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam edecek, hava sıcaklığındaki düşüş de sürecek.

ARA REKLAM ALANI

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Olgun Yıldız
ARDAHAN (İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.