DOLAR 32,2189
EURO 34,7481
ALTIN 2401,381
BIST 10258,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Tarihi Kimliğiyle Kars Kent Projesi yönlendirme toplantısı yapıldı

Tarihi Kimliğiyle Kars Kent Projesi yönlendirme toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI

Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi 5. Yönlendirme Kurulu Toplantısı Vali Öksüz Başkanlığı’nda yapıldı.

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Fonu (IPA) ile finanse edilen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) çerçevesinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi” 5. Yönlendirme Komitesi Toplantısı Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sn. Türker Öksüz başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, projenin yapım işlerinin ilerleyişi, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca projenin teknik yardım bileşeni çerçevesinde ise devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra proje çerçevesinde belirlenen Kars’ı simgeleyecek logonun il genelinde kullanılmasına yönelik çalışmaların destekleneceği belirtildi.

Kars’ın sahip olduğu değerlerden esinlenilen hediyelik eşya tasarımları ve il tanıtımının yapılacağı web sitesi ile “karstayiz” isimli sosyal medya hesapları incelendi ve geliştirmeye yönelik öneriler sunuldu.

ARA REKLAM ALANI

 

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.