DOLAR 32,2459
EURO 34,7985
ALTIN 2417,85
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Kars’ta ot yüklü traktörler tehlike saçıyor

Kars’ta ot yüklü traktörler tehlike saçıyor
REKLAM ALANI

Kars’ta ot yüklü traktörler trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kars ot hasadı ile birlikte tarlalarındaki otları traktörlerle evlerine taşımaya çalışan çiftçiler, yollarda kazalara davetiye çıkarıyor.

Yollarda bu mevsimde aşırı yüklü traktörlere sıkça rastlandığını belirten sürücüler, “Çiftçiler tarlalarından biçtikleri otları bu mevsimde evlerine taşıyarak kış mevsimi için hazırlık yapıyor. Ancak çiftçiler taşıma işlemini bir an evvel bitirmek için traktörlerine aşırı yükleme yapıyor. Hal böyle olunca da tek şeritli bir yolu tamamen kapatan traktörler, kazalara davetiye çıkarıyor. Yetkililerin özelikle bu mevsimde kontrollerini artırması gerekiyor” dediler.

Öte yandan özellikle gece aşırı yüklü olan ve arkasında ışıkları olmayan traktörler büyük tehlike oluşturuyor.

ARA REKLAM ALANI

 

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.