DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Karslılar yerli otomobil Togg’a yoğun ilgi gösterdi

Karslılar yerli otomobil Togg’a yoğun ilgi gösterdi
REKLAM ALANI
08.05.2023
356
A+
A-

Yerli ve milli otomobili Togg, Kars’ta yoğun ilgi gördü.

Kars Kalesi altında bulunan Bedesten Bölgesi’nde görücüye çıkan Togg’u görmek isteyen Karslılar, adeta izdiham oluşturdu.
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un Anadolu turu devam ediyor. Anadolu Ateşi kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Kars’ta sergilenmeye başlandı.
Togg’u görmeye gelenler, aracın sergilendiği Bedesten Bölgesi önünde toplandı. Aracı inceleyen vatandaşlar, adeta aracı görmek için birbirleriyle yarıştı.

Togg’un çok güzel bir otomobil olduğunu ifade eden Ömer Terim, “Ülkemiz için hayırlı olsun. Özellikle Kars’ımıza da geldi. Bu aracın ülkemize çok şey katacağına inanıyorum. Güzel bir araç, ülkemiz bunu hak ediyor. Ülkemiz teknik olarak bu aşamayı geçti. Dünyadaki diğer araçlarla rekabet edecek güçteyiz. Ve onların daha ilerisinde bir araç ürettiğimize inanıyorum” dedi.
Otomobili çok beğendiğini belirten Nurgül Utkan, “Çok güzel, harika üretilmiş. Reisimizden beklenen buydu. Biz inanıyoruz ki daha da ileriye gideceğiz. Yeni yüzyılları beraber aşacağız. Düşmanlara karşı hep birlikte olacağız” diye konuştu.

Öte yandan, yerli ve milli otomobil Togg’un direksiyonuna geçen vatandaşlar ise heyecanlı olduklarını dile getirdi. Togg önünde bol bol fotoğraf çekilen vatandaşlar, zaman zaman izdihama neden oldu. Togg, Kars Kalesi altında Bedesten Bölgesi’nde gün boyu sergilenecek.

ARA REKLAM ALANI

 

 

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.