DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Kars eksi 9’u gördü, Kars Çayı kısmen dondu

Kars eksi 9’u gördü, Kars Çayı kısmen dondu
REKLAM ALANI

Kars’ta soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklığının eksi 9 dereceye düştüğü şehirde, Kars Çayı kısmen dondu.

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 11 dereceye düştüğü, sabah saatlerinde termometrelerin eksi 9’u gösterdiği Kars’ta, merkezden geçen hemen taşın Kars Çayı da nasibini aldı. Kars Çayı bugün kısmen donarken, vatandaşlar ise araçlarını soğuktan korumak için üzerlerine halı, battaniye ve çadır serdi. Soğuk hava sebebiyle şehirdeki göletler de buz tuttu. Kars’ta havaların soğuduğunu ifade eden vatandaşlar, “Biz alışkınız ama yine soğuk zorluyor. Şu anda hava mevsim normallerinin üzerinde ama yine de soğuk var. Kars Çayı da donmuş. Normalde bu mevsimde daha soğuk oluyor hava, şu anda yine iyi” dedi.

Kars’ta en düşük hava sıcaklığı dün gece eksi 11, sabaha karşı ise eksi 9 olarak ölçülürken, soğuk hava nedeniyle iş yerlerinin camları buz tuttu.

ARA REKLAM ALANI

 

 

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.