DOLAR 32,2641
EURO 34,8461
ALTIN 2415,843
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Kağızman’da Polis Haftası Etkinliği

Kağızman’da Polis Haftası Etkinliği
REKLAM ALANI
11.04.2023
250
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Doğan Kaymakamımız Okan Daştan’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Kaymakam Daştan, bir süre Doğan ve beraberindekilerle sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Okan Daştan, “Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Daştan, “Gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Kaymakam Okan Daştan, ziyaret sonrası Doğan ve beraberindekilerle bir de hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

Kaynak :İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.